Uživanje u prirodi: Kate i William s djecom u najopuštenijem izdanju

Piše: Redakcija

AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / MATT PORTEOUS

Nakon svih obaveza koje su imali u toku sedmice, Kate Middleton i princ William odlučili su nedjelju provesti u krugu porodice. Zajedno s najmlađim članovima posjetili su Kraljevsko hortikulturno društvo pod nazivom „Povratak u prirodu“, na izložbi cvijeća RHS Chelsea.

Povratak u prirodu, dizajn je vojvotkinje od Cambridgea i nagrađivanih arhitekata za prostorno uređenje Andrée Davies i Adam White iz Davies White Landscape Architects studia. Šumsko okruženje napravljeno je za porodice i zajednice da se spoje i povežu s prirodom.

https://www.instagram.com/p/BxqNXZ6BPLC/

Njeno Kraljevsko Visočanstvo je snažan zagovornik dokazanih prednosti koje priroda ima na fizičko i mentalno zdravlje, kao i pozitivan uticaj koji priroda i okolina mogu imati na razvoj detinjstva.

Proteklih mjeseci, princ George, princeza Charlotte i princ Louis pomogli su vojvotkinji da sakupi mahovinu, lišće i grančice kako bi pomogli ukrasiti vrt. Hazel palice koje je porodica sakupljala takođe su korišćene za pravljenje vrta.

Sutra će njeno veličanstvo Kraljica, u pratnji drugih članova kraljevske porodice, prisustvovati izložbi cvijeća RHS Chelsea.

View this post on Instagram

🇬🇧👑🇬🇧 A video of yesterday’s trip to see the finished garden at the #ChelseaFlowerShow. I feel this is truly a rare glimpse that we’ve never seen. It’s as if they’ve allowed us into their backyard. They’re a gorgeous family. (And I’m reminding myself that this is totally edited😉bc no ones perfect) Photo credit: Matt Porteous 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧 #royals #BritishRoyal #monarchy #royalfashion #styleicon #royalcouple #katemiddleton #duchesskate #cambridge #royalfamily #britishroyalfamily #hrh #WilliamAndKate #Kate #TeamRoyal #TeamLoyalRoyal #LoyaltoRoyals

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam) on

Pročitajte još