Prije Harryja Meghan je bacila oko na ovog momka

Piše: Redakcija

AFP

Iako je danas u braku s princom Harryjem s kojim je nedavno dobila i dijete, Meghan Markle je zamalo završila s drugim muškarcem. Samo nekoliko mjeseci prije nego je upoznala princa Harryja, Meghan Markle pokušala je osvojiti Matta Cardlea, pobjednika britanskog X Factora, piše The Sun. 

Sve je počelo nakon što ju je Matt zapratio na Instagramu početkom 2015. godine. 

– Matt je na Meghan gledao kao na prekrasnu zvijezdu iz ‘Suitsa’ i jako se iznenadio kad ga je ona zapratila nazad i poslala mu poruku. Rekla mu je prati i voli njegov rad, a on nije mogao vjerovati da tako velika holivudska zvijezda uopće zna ko je on – ispričao je neimenovani izvor za The Sun. 

View this post on Instagram

Sunday roast with the wizard #falcor

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

Izvor dodaje da su se još neko vrijeme dopisivali, a onda je Meghan predložila da se nađu. Tada je bila u Londonu, navodno u potrazi za ‘britanskim muškarcem’. 

– Matt je tada upoznao svoju sadašnju djevojku pa je prestao odgovarati Meghan na poruke. Bio je to jednostavno loš tajming. Inače, ko zna… – dodao je izvor. 

View this post on Instagram

#skateboardingisfun 📷 @michaelleckie #bay66

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

Navodno ju je u tom istom razdoblju na sastanak zvao i fudbaler Ashley Cole, bivši suprug pjevačice Cheryl, ali Meghan ga je odbila. 

View this post on Instagram

👴🏿👔

A post shared by Ashley Cole (@theofficialac3) on

A nekoliko mjeseci kasnije, na sastanku na slijepo upoznala je princa Harryja, dok je ostalo historija. 

Pročitajte još