Istina o raskidu: Nije željela govoriti o bivšem, ali je ovom pjesmom poslala jasnu poruku

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btw5QpGFGFz/

Ekscentrična pjevačica, Lady Gaga, uspjela je “zacementirati” svoju poziciju u svijetu showbizza nakon sjajnih nekoliko mjeseci koji su iza nas. Kritika je imala samo riječi hvale za njen filmski nastup, dok je njen partner sa filma “A Star Is Born”, Bradley Cooper u nekoliko navrata pohvalio njene glumačke kvalitete. Osvojila je brojne nagrade među kojima i Grammy, ali je upravo pojavljivanjem na svečanoj ceremoniji u februatru ove godine, zaintrigirala mnoge. Pojavivši se bez vjereničkog prstena i svog tadašnjeg partnera Christiana Carina, Gaga je dala povoda medijima da se “naslađuju” pričama o njenoj velikoj i tajnoj ljubavi sa Cooperom.

Emocije koje nije krila kada god bi se našla pored glumca, bile su dovoljne da je tabloidi “vjenčaju” za američkog šmekera koji je i dalje u sretnoj vezi sa prelijepom Irinom Shayk. Na svom posljednjem koncertu u Las Vegasu, održanom u sklopu “Jazz&Piano” showa, prije nego je izvela numeru “Someone To Watch Me Over”, pjevačica se obratila publici.

View this post on Instagram

Heyllo Good People! Hari ini kita udah nyiapin sejumlah informasi menarik nih buat kalian semua😁 . Ada kabar bahagia niiih datengnya dari Lady Gaga yang konfirmasi pertunangannya dengan Christian Carino. Yeeaayy, selamat yaa!🤗 . Ada juga kabar kolaborasi Zion-T x Seulgi Red Velvet dengan single “Hello Tutorial”. Kiwkiiwww!😍 . Nah, kalo yang satu ini sih kabar buruk Good People. Yakni kabar batalnya pertunangan Ariana Grande dengan komedian Pete Davidson. Ga tanggung-tanggung, Ariana pun mengembalikan cincin pertunangan senilai Rp 1,5 M😱 . Seperti biasaaa, semuanya hanya akan tersaji di Good Afternoon jam 3 sore nanti! . @goodafternoon_net @netnediatama #goodafternoonNET #netmediatama #NET #nettv #ladygagachristiancarino #ladygaga #ziontxseulgi #redvelvet #kpop #kpopers #korea #arianagrandebataltunangan #arianagrande #petedavidson

A post shared by Good Afternoon NET. (@goodafternoon_net) on

-Kad sam posljednji put pjevala ovu pjesmu, imala sam prsten na ruci. Ovaj put će osjećaj biti drugačiji- i time mnogima dala do znanja, da je raskid sa Carinom bio veoma bolan za nju.

https://www.instagram.com/p/Bx_gMniphbH/

Par koji je u vezi proveo nešto više od godinu dana, upoznao se 2017. godine. Ubrzo ju je Carino vjerio, ali se sve promijenilo kada je Gaga “zagrizla” veliki kolač i prihvatila ulogu u filmu koja ju je udaljila od Christiana. Iako nije željela komentarisati njihovu vezu i razloge raskida, pjevačica se u jednom intervjuu obrušila na medije okrivivši ih za brojne laži koje su dodatno uticale na njenu odluku na napusti Carina.

Pročitajte još