Dok joj bivši očekuje prinovu, Severina ima samo jedan cilj

Piše: Redakcija

Borba za starateljstvo nad zajedničkim sedmogodišnjim sinom Aleksandrom između poznate hrvatske pjevačice Severine i srbijanskog poduzetnika Milana Popovića traje već nekoliko godina. I dok je slavna pjevačica u potpunosti orjentirana na to, sa ciljem da sinu obezbijedi bezbrižno djetinjstvo, Milan je orjentiran i na dolazak novog člana porodice. Naime, kako pišu srbijanski mediji Milan sa svojom 30 godina mlađom partnericom Bojanom, s kojom već ima sina, očekuje bebu. 

– Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu prije nešto više od četiri godine. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 25 godina, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu – rekao je on za srbijanske medije u jednom od intervjua. 

Milan se trenutno ne oglašava u medijima, te informaciju o dolasku novog člana porodice nije komentirao. 

Sa druge strane, Severina je gostovala u emisiji “U svom filmu” u kojoj je, između ostalog, govorila i o borbi za sina. 

– To je teško, pet godina mučenja. Ne bih pričala o razlozima, ali iz tog lijepog života gdje se bavite pjesmom, odjednom ste iz skroz drugog, mučnog razloga u javnosti. Ja sam se zbog djeteta i povukla. Naš sistem ne valja, o nekim stvarima treba pričati i zato sam i progovorila. Institucije ne rade svoj posao, nemam povjerenja u njih. Ja mogu samo govoriti: “Čula sam” i “Navodno”, inače ću biti tužena. Bolje da pričamo o muzici – rekla je Severina. 

https://www.instagram.com/p/BwMTBFUBNSf/

Podsjećamo, bivši supružnici nisu povezani samo borbom za starateljstvo nad sinom, nego i međusobnim optužbama, a ona koja je u najvećoj mjeri uzburkala javnost svakako je vezana za pisanje srbijanskih medija da je Severina uz pomoć sadašnjeg supruga Igora pokušala da ubije Milana. 

Pročitajte još