Barba Streisand: Fanovi je napali, ne liči više na sebe zbog operacija

Piše: Redakcija
 
Čak i najveći obožavatelji Barbre Streisand nisu izdržali da ne prokomentarišu njene nove fotografije s dizajnerom Valentinom Garavanijem, na kojima je evidentno da je zbog plastične hirurgije počela da liči na “ženu mačku”.

Kako tačno dođe do toga da žena koja je cijelog života odbijala da operiše nos, koja je ostala svoja, talentovana i nije se povinovala glupim pravilima šoubiznisa u 77. godini promijeni lični opis zbog pretjerane upotrebe filera i skalpela plastičnog hirurga? Kako je neko napisao pored fotografije koju je objavila na Instagramu.

– Oduvijek sam te voljela, ali molim te prestani s filerima, više ne ličiš na onu lijepu sebe.

Glumica, pjevačica i režiser je u emisiji kod Oprah Winfrey objasnila zašto nikada nije operisala nos.

– Ljudi su mi govorili da promijenim prezime, a ja sam mislila “to nije realno”. Pa sam umjesto toga riješila da izbacim jedno “a” iz svog imena i skratim ga u Barbra. To sam uradila u 18. godini. Kad je moj nos u pitanju, plašila sam se bola. I kako bih vjerovala doktorovom osjećaju za lijepo? Kako sam mogla da znam da mi neće skinuti previše? – rekla je Barbra, poslije čega je Oprah pitala da li je razmatrala neke druge vrste plastične hirurgije, na šta je odgovorila:

– Da, ali je strašno. Nemam probušene uši.

View this post on Instagram

So proud of my #TonyAward

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Čini se da se ipak daleko odmakla od rupica u ušima, i iako je potpuno legitimno da svako radi šta hoće i koliko hoće, kod Barbre je problematično što cijelog života, pa i dan danas propagira autentičnost i izbjegavanje plastične hirurgije, pa samim tim zapravo obmanjuje svoju vjernu publiku.

View this post on Instagram

Happy birthday B – from your entire team. xo

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Pročitajte još