Marija Šerifović iznenadila izjavom o roditeljstvu

Piše: Redakcija

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović uživa dok radi i prilikom svakog razgovora u medijima voli pričati o svojim poslovnim obavezama, no kada je pitaju za privatni život, ona to vješto izbjegne. Do sada nije govorila javno o svom potomstu, međutim u emisiji „Premijera“, otkrila je na koji način će odgajati dijete i šta mu nikada neće dozvoliti.

– Kada dođe vrijeme za to, sasvim je sigurno da ću ja to prva znati. Sasvim sigurno će to biti stvar koju ću čuvati samo za sebe. Neću da zatvorim dijete u kući u Los Anđelesu, nego ću se baviti njim na adekvatan način, jer ne bih voljela da moje dijete čuvaju babe i dede kao što su mene čuvali – kazala je popularna pjevačica.

Marija najviše voli vrijeme provoditi u svom novom domu, u Los Angelesu, koji smatra svojom sigurnom lukom. Početkom godine za srbijanske medije Šerifović je prvi put progovorila o tome da joj se javljaju majčinski osjećaji. Navela je da bi se voljela ostvariti i u toj ulozi, jer je smatra najvećim životnim postignućem. Do tada uživa u ljubavi svoje porodice, brojnih obožavatelja i psa Haka.

View this post on Instagram

Ljubav.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Pročitajte još