Miley ne žali zbog razvoda: Uhvaćena u strastvenom poljupcu sa ženom

Piše: Redakcija

AFP

Samo nekoliko sati nakon što se saznlo da se razvodi od Liama Hemswortha, Miley Cyrusu hvaćena je kako razmjenjuje poljupce s 30-godišnjom blogericom Kaitlynn Carter. Miley i Kaitlynn zajedno su na odmoru u Italiji, a paparazzi su ih snimili kako se ljube pokraj bazena. 

Carter je nedavno i sama objavila da se razvodi od Brodyja Jennera, polubrata slavnih sestara Kendall i Kylie Jenner. 

Pjevačica je u subotu u saopćenju potvrdila da se ona i australski glumac razvode nakon samo sedam mjeseci braka. 

– Liam i Miley su se dogovorili da će se razdvojiti. Stalno evoluiraju i mijenjaju se kao partneri i individualci te su odlučili da je najbolje da se oboje fokusiraju na sebe i svoje karijere. Ostat će posvećeni roditelji svojim ljubimcima – stoji u saopćenju. 

U međuvremenu su se pojavile informacije da su svađe između njih počele još prošle godine zbog Liamove želje za proširenjem porodice. 

https://www.instagram.com/p/ByM-gtSn3lC/?utm_source=ig_embed

– Liam je želio dijete i nije htio odgađati planove za proširenje porodice, a Miley to još nije imala na pameti. Srce mu se nakon toga slomilo – ispričao je izvor za OK!Australia. 

Podsjetimo, Miley i Liam vjenčali su se 23. decembra prošle godine nakon osam godina turbulentne veze. 

https://www.instagram.com/p/BsPHdPbh6Kg/?utm_source=ig_embed

Kaitlynn Carter udala se za Brodyja Jennera prošle godine, a početkom ovog mjeseca objavili su da se razvode. Kasnije se saznalo da zapravo nisu ni bili zakonski vjenčani. 

https://www.instagram.com/p/B09Z3ShgaK7/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još