David Beckham postao popustljiv prema sinovima

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Porodica Beckham, Victoria i David već nekoliko dana su na odmoru u Italiji, te svoje pratitelje na društvenim mrežama rodovno izvještavaju gdje se nalaze. Tridesetdevetogodišnji fudbaler u penziji, koji ima sinove Brooklyn(15), Romea(11) i Cruza (9), kao i trogodišnju kćerku Harper sa suprugom Victoriom Beckham, odlučio je noć provesti u šetnji samo sa sinovima.

Naime, David i njegovi sinovi Romeo i Cruz odlučili su se za noćnju šetnju Firencom, a zajedničke trenutke odlučili su podijeliti na Instagramu. Za samo nekoliko sati fotografije poznatog tate i sinova dobila je preko milion lajkova, te mnoštvo pozitivnih komentara.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Iako je često u intervjuima isticao kako je strog roditelj, čini se da je David postao popustljiviji prema njima. Ranije je kazao kako je strog roditelj, a naročito prema sinovima, te im ne dozvoljava da igraju video igre duže od sat vremena dnevno, i više voli da se oni igraju napolju.

View this post on Instagram

Miami ❤️

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham) on

– Trudimo se da im ograničimo igranje video igara. Ne duže od sat vremena. Znam da je to prilično strogo, ali ja više volim kada se oni igraju napolju – objasnio je Beckham i dodao:

View this post on Instagram

❤️

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham) on

– Važno mi je da su oni uključeni u sport, zbog discipline i zdravlja. Brooklyn je postao prilično viješt. Srednji sin, Romeo, je veoma brz, dok je najmlađi Cruz, pošto je najmanji, postao najizdržljiviji – kazao je svojevremeno David i priznao kako je mnogo blaži kada je u pitanju kćerkica Harper.

Pročitajte još