Supruga pokojnog repera na najgori mogući način saznala da je poginuo

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Vijest o smrti poznatog repera Dalibora Andonova Grua šokirala je mnoge, a najveći šok doživjela je njegova supruga Danica koja je, kako prenose srbijanski mediji, za smrt saznala na najgori mogući način. Naime, Danicu je, navodno, nazvala prijateljica koja je bila uvjerena da su vijesti o Gruovoj smrti lažne i pitala je zašto novinari lupetaju da je Dalibor poginuo. 

Danici je u MUP-u potvrđena smrt voljenog supruga. 

Podsjećamo,  Gru je poginuo  u ponedjeljak  kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.  Prijatelji su ga izvukli iz vode, ali kada je stigla hitna pomoć mogli su konstatovati samo smrt. 

Uz muziku, reper je obožavao i sport i druženje s porodicom i prijateljima što je često i isticao. No, o jednom dogođaju, nikada nije volio pričati. Upravo on, obilježio mu je život.  Naime, prije deset godina ostao je bez jednog od najboljih prijatelja koji je umro toko odmora u Egiptu od posljedica misteriozne bolesti, piše “Žena.rs”.

https://www.instagram.com/p/Bu4fOfOh82D/?utm_source=ig_embed

– Ovisi o trenutku ali, generalno, rad je najbolji način da skreneš misli na drugu stranu. Mnogo je lakše juriti po gradu zbog priprema za snimanje novog spota, nego sjediti kod kuće i razmišljati što se desilo i je li moralo tako biti – izjavio je Gru jednom prilikom. 

Zbog te tragedije i sam je odlučio biti oprezniji. Čak je razmišljao da sam nikada ne ode na odmor u udaljenije zemlje.

– U jednom trenutku čovjek razmišlja i na taj način, ali već sljedećeg zaključuje sasvim drugačije. Ne znam što ću misliti za godinu dana.

 

Pročitajte još