Najstariji sin Angeline Jolie i Brada Pitta progovorio o odnosu s ocem

Piše: Redakcija

AFP

Maddox Jolie-Pitt, sin bivšeg holivudskog para Angeline i Brada, prije nekoliko se sedmica odselio u studentski dom u Južnu Koreju gdje će studirati biohemiju. Veliku podršku u ovom koraku dala mu je majka. No, o odnosu s ocem Bradom progovorio je između dva predavanja na fakultetu kad ga je novinar zatekao sa pitanjima.

U ekskluzivnom videu koji je objavio časopis “InTouch”, 18-godišnji Maddox kaže kako misli da su njegovi braća i sestre sretni što on pohađa fakultet.

Novinar je tada prešao na težu temu i upitao ga planira li ga njegov otac Brad posjetiti na fakultetu. Naime, glumac je danas sletio na aerodrom Tokyo Narita u Japanu.

– Ne znam ništa o tome, niti šta se događa – odgovorio je Maddox, ali novinar ga je nastavio pratiti i pitao ga za njegov odnos s ocem i je li on prekinut.

– Pa, što god se dogodi, dogodit će se – odgovorio je ne pokušavajući ništa uljepšati

AFP

Podsjećamo, navodni incident na privatnom letu iz Francuske u Los Angeles, ključni je trenutak za narušavanje odnosa između Brada i Maddoxa te je to bio događaj zbog kojeg je Angelina odlučila predati zahtjev za razvod braka. FBI i Ured za djecu i porodicu u Los Angelesu otvorili su istragu o tom slučaju i oslobodili glumca svih optužbi. Bez obzira na to, prema navodima pojedinih medija, u Maddoxu još uvijek tinja ogorčenje prema Bradu.

 

 

Pročitajte još