Voditeljica otkrila kako su je u školi kažnjavali zbog veličine njenog poprsja

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/B2Osetwh3yy/

Voditeljica i DJ Ashley James otkrila je javnosti kako je u školi bila kažnjavana zbog veličine njenog poprsja. Kako je kazala za Yahooov podcast “Wine Question Time”, zbog veličine korpice H imala je problema u školi, nakon što su je vidjeli kako grli svog brata.

View this post on Instagram

Señorita, I feel for you. 🇪🇸

A post shared by Ashley James (@ashleylouisejames) on

– Kaznili su me jer sam vani zagrlila brata. Učiteljica je rekla: „Ljudi u gradu ne znaju da je to tvoj brat, što će misliti ako vide plavušu s velikim grudima kako grli dečka vani?“. Moj moral su stalno dovodili u pitanje, čak i učitelji. Ponašali su se kao da ću biti nemoralna jer imam velike grudi. Gotovo su me natjerali da se sramim – rekla je ova 32-godišnjakinja koja nosi veličinu grudnjaka 65H.

Pohađala je privatnu školu u britanskoj Cumbriji, a godinu su njeni roditelji plaćali gotovo 14 000 eura. Osim onih učitelja, zbog grudi koje su bile te veličine već s 14 godina naslušala se i podrugljivih komentara muških kolega.

View this post on Instagram

On rainy days like this, I like to write lists of the things that make me happy: morning texts, sunsets, making out, the stars, making up, the ocean, laughing until it hurts, learning something new, romance, watching movies, new beginnings, being engrossed in a good book, mondays. 🥰 I know liking Mondays is unpopular, but for me it's the same feeling as writing in a brand new notebook. Even when I used to hate my job, I'd make so many plans to change my life on a Monday. I quit the job I hated on a Monday. It's a fresh start, a chance to make new goals and be a better person than you were last week. So with that in mind, happy Monday everyone. 😁💫 PS: isn't it interesting that all the things that make me happy are free? With the exception of having to actually travel to the ocean I suppose.

A post shared by Ashley James (@ashleylouisejames) on

– Dječaci bi došli do mene i govorili odvratne stvari, a učitelji im ne bi ništa rekli, već bi mene napadali da se ne mogu tako oblačiti, iako su sve moje prijateljice nosile istu odjeću. Kao 14-godišnja djevojčica bila sam zaista zbunjena, nije mi bilo jasno zašto ja jedina ne smijem? Prije nego što sam uopće shvaćala seks, učitelji su se ponašali kao da sam seksualno aktivna. Kad pogledam unazad shvaćam da sam bila kažnjavana samo zbog svog tijela – rekla je.

Pročitajte još