Prekrasna Anne Hathaway prvi put pokazala trudnički stomačić na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prekrasna glumica Anne Hathaway prvi put je jučer na premijeri serije „Modern Love“ u New Yorku, prvi put je pokazala trudnički stomak. Elegantno izdanje za hod na crvenom tepihu Anne je kreirala kombinacijom bijelih hlača širih nogavica kojim je pridružila efektan, kremasti top na jedno rame stvoren od drapirane tkanine asimetričnog kroja. Spomenuti top, koji je posebno laskao njezinoj trudničkoj figuri, djelo je poznatog američkog brenda Oscar de la Renta, a dijelom je nadolazeće proljetne kolekcije.

AFP

AFP

Podsjećamo, glumica je u braku s Adamom Shulmanom sedam godina, a par već ima trogodišnjeg sina Jonathana. Slavna glumica Anne Hathaway nekoliko mjeseci je krila od javnosti da je trudna. Međutim, sretnu vijest glumica je otkrila nedavno kada se na aerodromu pojavila s trudničkim stomakom kojim je potvrdila prinovu. Nakon Blake Lively i Kiere Knightley koje su na jednak način otkrile svoju sretnu vijest, Anne Hathaway je i novinarima potvrdila da je po drugi put trudna.

AFP

AFP

– Moj stomak nije za potrebe nekog filma. Šalu na stranu, za sve koji prolaze pakao potpomognute oplodnje i pokušavaju začeti, znajte da vas u potpunosti razumijem, jer sam kroz to sada prošla drugi put – poručila je Hathaway.

Pročitajte još