Poznati bh. novinar dobio drugo dijete

Piše: Redakcija

Novinar BHT -a Muhamed Mizić i njegova supruga Edina, danas, u jutarnjim satima postali su roditelji malenog dječačića, dok ime djeteta još uvijek nisu objavili. Sretne vijesti podijelio je Muhamed preko svog Instagram storyja.

Samo dan ranije Muhamed je na Instagramu objavio fotografiju sedmogodišnje kćerkice Dalile koja s nestrpljenjem očekuje brata, te za njega pripremila spravu za ljuljanje.

– Dalila je jutros odlučila programirati ovu #hightech spravu za ljuljanje. Kaže da joj je dosta čekanja, sve smo raspakovali i vrijeme je da život programiramo novim obavezama i životnim saputnicima. Malim i velikim – napisao je ispod fotografije.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci Muhamed i Edina za naš magazin govorili su o dolasku bebe, ali i tome koliko je Dalila čeka s nestrpljenjem.

– Stalno je insistirala, pitala zašto je sama, zašto nemamo bebu, kad ćemo… Jednog jutra se probudila i pitala: „Možemo li usvojiti bebu?“ Ona je presretna, hvala Bogu i to nam je veliko olakšanje. Nekako je topla i osjećajna, plakala je od sreće kad smo joj za njen rođendan saopćili divnu vijest. Ovjekovječili smo tajnim snimkom taj trenutak, kad jednom, ako Bog da, bude imala neke prigovore na mlađeg brata ili sestru, da joj pokažemo – kazao je tada Muhamed i dodao kako bi za njih pravi izazov bio dolazak dječaka.

Pročitajte još