Sara Prelević: Emotivna poruka povodom godišnjice braka

Piše: Redakcija

Sara Prelević iz Podgorice, koju je regionalna javnost upoznala i zavoljela kao majku djevojčica Irme i Ilde, a od ove godine i Ine, na svom je Instagram profilu objavila simpatičnu porodičnu fotografiju kojom je suprugu Vesku čestitala prvu godišnjicu braka. 

– Sretna nam godišnjica braka. Volim te. Pet godina zajedno, jednu godinu u braku – napisala je Sara ispod zajedničke fotografije. 

https://www.instagram.com/p/B4KtEtfANDV/

Sara ne krije da se u životu najviše ponosi upravo Veskom i svojom djecom. U jednom od intervjua za naš magazin je otkrila šta vidi kao glavnu ljepotu bračne zajednice. 

– Jako je bitno da ljubav između supružnika ostane kao i prvog dana, i to je moguće. Kada postoji ljubav, tu je i poštovanje, tolerancija i sve ostalo. I mi nekad imamo različita mišljenja o nekim stvarima, ali se na kraju uvijek saglasimo u jednom, a to je da se mnogo volimo – rekla je ona u jednom od intervjua i dodala zbog čega je njen suprug savršen tata. 

– Vesko je otac kakvog i ja imam, a to znači da je najbolji tata na svijetu. On Inu iz ruku ne pušta po 20 sati dnevno, čak mu i spava na ramenu. Moram priznati da  Inu nisam tri puta okupala. Sve to Vesko radi i ne dozvoljava da joj se, kada su te obaveze u pitanju, iko primakne, a njoj ne dozvoljava da zaplače. Ina i ne zna kako se plače (smijeh). On uvijek kaže da zna da život u današnje vrijeme nije lak, te želi da joj djetinjstvo bude bezbrižno i divno – rekla je ona. 

Podsjećamo, Sara je sa samo 20 godina rodila blizanke Irmu i Ildu, kojima je ustanovljen Down sindrom, ali to nju, uprkos savjetovanju da ih se odrekne, nije spriječilo da  svojim djevojčicama pruži lijepu i bezbrižnu svakodnevicu.

https://www.instagram.com/p/B3rOlmVp8p5/

 

 

Pročitajte još