Slavnog glumaca su pronašli mrtvog: Pored tijela zatekli bijeli prah

Piše: Redakcija

Glumac Brian Tarantina preminuo je u 60. godini, a policijski izvori tvrde da je njegovo tijelo pronađeno u stanu na Manhattanu te da je uzrok smrti prema prvim informacijama predoziranje, piše TMZ. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tarantinu je navodno došla posjetiti rodica, koja ga je pronašla nepomičnog na kauču. Pozvala je hitnu pomoć i policiju, ali već je bilo prekasno. Kraj njegovog tijela, pišu inostrani mediji, pronašli su bijeli prah pa je zato glavna sumnja prekomjerna količina droge, ali autopsija će otkriti tačan uzrok smrti. 

foto: IMDB

Njegova glasnogovornica Laurie Smith rekla je ipak kako je glumcu posljednjih mjeseci zdravlje bilo jako narušeno te je nedavno izašao iz bolnice gdje je bio hospitaliziran zbog problema sa srcem.

Tarantina je kroz karijeru imao sporedne uloge u nekoliko popularnih TV serija poput ‘Miami Vice’, ‘Sopranosa’, ‘Gilmoerica’, ‘Hitnoj službi’, a posljednja zapažena uloga bila mu je u nagrađivanoj humorističnoj seriji ‘The Marvelous Mrs. Maisel’. Ostavio je trag i u filmovima ‘Uncle Buck’, ‘Jacob’s Ladder’ i ‘Summer of Sam’. 

 

Pročitajte još