Novosti

Emina Jahović i Sadettin Saran: Kriza u vezi zbog treće osobe?

Regionalni, ali i turski mediji posljednjih dana pišu o krizi u vezi pjevačice Emine Jahović i turskog milijardera Sadettina Sarana. Kako prenosi “Story.rs”, do svađe između Emine i Sadettina došlo je zbog treće osobe, tačnije košarkaša İbrahima Kutluaya kojeg Emina poznaje preko brata Mirsada. Još uvijek nije otkriveno kako je slavni košarkaš utjecao na vezu poznate pjevačice. 

Podsjećamo, Emina je vezu sa Sadettinom započela u oktobru prošle godine, a onda su nakratko prekinuli u februaru ove. No, ubrzo nakon toga su odlučili da se pomire i probaju još jednom. 

– Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže šute o romansi i da je se kriju dok god budu mogli. Međutim, poslije pet mjeseci viđanja u tajnosti, pjevačica je htjela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s djecom zbog njenog novog dečka – otkrio je izvor blizak paru.

No, da su bivši supružnici izgladili sve potencijalne nesuglasice Emina je otkrila u intervjuu koji je u aprilu ove godine dala za naš magazin. 

– Trenutno sam najviše koncentrisana na svoju djecu. Najbitnije mi je da oni odrastaju u miru i sreći i zato sam u veoma dobrim odnosima sa svojim bivšim mužem. Druge dvije stvari koje su mi jednako važne su muzika i kozmetika – rekla je ona tada. 

View this post on Instagram

????

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Pratite nas na društvenim mrežama