Prva žena Caitlyn Jenner: Nikada nisam mislila da će postati žena

Piše: Redakcija

Prva supruga Caitlyn Jenner, Chrystie Scott, otkrila je kako je Caitlyn o svojoj promjeni spola prvi put progovorila još u početku njihovog braka prije 40 godina. 

Naime, rekla je da je, tada još Bruce Jenner, pričao kako mu je fantazija biti žensko, iako još uvijek nije imao planove poduzeti išta po pitanju transformacije. 

Foto: Instagram

Chrystie je za portal “The Sunday Mirror” priznala kako 1972., za vrijeme njihove prve godine braka, Caitlyn nije imala nikakve dvojbe oko svog spolnog identiteta. Dodala je kako je bila šokirana kada je pričala o želji da postane žena, ali i da nikada nije ni pomišljala kako će to s vremenom i uraditi. 

– Bila sam u šoku. Bio je jako muževan, mišićav. Nikada nisam mislila da mu to stvara anksioznost. Nije bilo nikakvih indikacija tokom cijelog našeg braka. Rekao je kako je to samo fantazija i da neće poslušati svoju strast. Nikada se nije oblačio u ženu ni išta slično – rekla je otvoreno.

View this post on Instagram

Doing a photo shoot today – exciting!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

– Kada se to dogodilo bila sam u šoku. Draža mi je bila kao muškarac. Bila je moj heroj i prošla je kroz mnoge promjene za koje ne mogu reći da su dobre – zaključila je. 

Pročitajte još