Je li Damir Džumhur našao sreću uz kćerku poznatog folk pjevača?

Piše: Redakcija

Damir Džuhur ovih dana odmara na Maldivima, a društvo mu pravi kćerka poznatog folk pjevača Milana Topalovića Topalka. Mladi par odale su fotografije s istih lokacija. Naime, Helena je na Instagram Storyju objavil i fotografiju iz kreveta na kojoj je drži muška ruka uz koju je kratko napisala “Dok on spava…”. Iako još nisu službeno potvrdili svoju vezu niti su objavila zajedničku fotografiju, mnogi su ova nagađanja dovoljna potvrda da je uspješni bh. teniser sreću našao uz lijepu Helenu. 

 

Damir se iz  profesionalnih razloga prije nekoliko godina preselio je u Beograd gdje vrijedno radi kako bi podigao svoju fizičku formu. No, često je dovođen u vezu sa brojnim atraktivnim damama iz svijeta showbizza, zbog čega je i sam priznao, da je u pojedinim trenucima više bio na naslovnim stranama brojnih tabloida, nego na onim sportskim, što mu je bio prevashodni cilj. Iako nema problema zbog velikog interesovanja koje za njim vlada, Džumhur ističe kako bi ipak volio da se o njemu više govori kao o teniseru.

Podsjećamo, teniser je svojevremeno bio u ljubavnoj vezi sa atraktivnom Jelenom Pranjić koju je upoznao još 2010. godine. Ljubav je počela tako što su se upoznali preko jednog zajedničkog prijatelja, od kada su počeli zajedno izlaziti. Damir je tada imao 19, a Jelena svega 16 godina. Ipak, kada je ljubavi došao kraj, a nedugo nakon što je preselio u Beograd, Damir je upoznao atraktivnu manekenku Dejanu Živković koja je brzo osvojila njegovo srce. Nakon toga, medijima nije dugo trebalo da Damira “povežu” sa nekom od atraktivnih djevojaka, a kada je jednom prilikom snimljen u društvu prelijepe Jelene Leko, sestre bivšeg hrvatskog fudbalskog reprezentativca Jerka Leka, svi su odmah pomislili kako se radi o novoj ljubavi bh. tenisera, što je on ubrzo demantirao. Nedavno se šuškalo i da je u vezi s pjevačicom Rialdom Karahasanović, no sada se ispostavilo ni da ti navodi nisu tačni. 

 

Pročitajte još