Gdje zimuju zvijezde: Madonna u Gstaadu, Schwarzenegger s djevojkom u Idahu

Piše: Redakcija

Kraljica popa Madonna godinama ne može odoljeti snježnom pokrivaču švicarskih planina, te se i ove zime s porodicom odmara u luksuznom skijalištu Gstaad. Prošlu nedjelju je cijelu provela skijajući sa sinom Roccom Ritchijem. Dok je 14-godišnji Rocco birao snowboard, majka je ostala vjerna skijama.

Sljedećeg dana Madonna se mogla vidjeti u društvu svog drugog sina, usvojenog Davida Bande, a nije zaboravila ni kćerke Lourdes i usvojenu Mercy. Odmor je Madonni, vjerovatno, dobro došao, budući da je proteklih sedmica bila „na vatri” zbog kontroverznog curenja demo snimaka nekoliko pjesama koje su se trebale naći na njenom novom albumu „Rebel Heart”.

Nova djevojka
U Gstaadu je, u društvu supruga Giorgija Veronija viđena i Tamara Beckwith, galeristkinja i pripadnica engleskog visokog društva. Zimski odmor prija i nekadašnjem guverneru Kalifornije i popularnom glumcu Arnoldu Schwarzeneggeru, koji se ovih dana s djevojkom Heather Milligan odmara u Sun Valleyju u Idahu.

Šezdesetsedmogodišnji glumac, najpoznatiji po ulozi u „Terminatoru”, pokazao je i svoju džentlmensku crtu, kada se pobrinuo da svojoj izabranici nosi i skije i svu ostalu zimsku opremu.

Tridesetdevetogodišnja Heather, terapeutkinja po zanimanju, s Arnoldom je u vezi nakon što je pukao njegov brak s Marijom Shriver. Arnold u ovom zimskom odmaralištu ima kuću vrijednu nekoliko miliona dolara. U svom domu u Idahu glumac je proveo i novogodišnje praznike u društvu sina Patricka i njegove nove djevojke Miley Cyrus. On i Heather su se prvo pridružili Patricku i Miley u Las Vegasu, a zatim su se svi zajedno vratili u Idaho.

 Snimanje filma

Jedna od rijetkih fotografija porodice Douglas, ovih dana je kružila internetom. Catherine Zeta-Jones je, prvi put, na Facebooku objavila fotografije s porodičnog odmora u francuskim Alpama. Nakon priča o razvodu, fotografije s Dylanom i kćerkom Carys, govore da je između Michaela i Catherine sve u najboljem redu.

Lijepoj Velšanki ovo je bio predah od rada na „Dad’s Army” filmu, snimljenog u Bridlingtonu, u Yorkshireu, prema istoimenoj BBC-evoj seriji iz 1968. godine. Ni Michael nije mirovao. Proteklih mjeseci je putovao na relaciji Francuska – Prag, gdje je snimao akcioni film „Unlocked”.

[nggallery id=687]

 

 

Pročitajte još