Objavljene nominacije za Zlatni globus: Reakcija Jennifer Lopez će vas oduševiti

Piše: Redakcija

Foto: AFP

“Hollywood Foreign Association” počeo je sezonu filmskih nagrada i objavio listu nominiranih za 77. dodjelu Zlatnih globusa.  Apsolutni pobjednik po broju nominacija je “Netflix” zahvaljujući snažnim kandidatima kao što su filmovi “Marriage Story”, koji ima šest nominacija i “The Irishman” s pet nominacija. Isti broj nominacija dobio je film Quentina Tarantina “Once Upon a Time… in Hollywood”. “Joker” nominiran je u četiri kategorije – za najbolju dramu, najboljeg redatelja, najboljeg glavnog glumca i najbolju originalnu filmsku glazbu. 

Jennifer Lopez je nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje sporedne glumice za svoju ulogu striptizete Ramone u filmu “Prevarantice s Wall Streeta”. Nakon što su otkrivene nominacije, Jennifer je na Instagramu otkrila kako se osjeća. 

– Ne mogu biti ponosnija što mi je “Hollywood Foreign Press Association” odao ovo priznanje. Ramona je bila kompleksan lik i bila mi je čast i izazov pokušati ju oživjeti. “Prevarantice s Wall Streeta” plod je ljubavi, znoja i upornosti koji su napisale, režirale, producirale i montirale opake žene. Ponosna sam i počašćena što ih predstavljam u ovom filmu – rekla je Lopez.

 

Pročitajte još