Otkrivena njena strana priče: Ovako se Jessica Biel osjeća zbog suprugovog neprimjerenog ponašanja

Piše: Redakcija

AFP

Jessica Biel, supruga Justina Timberlakea, navodno je odgovorna za izvinjenje koje je on napisao na svom Instagram profilu, a povodom situacije u kojoj su ga snimili s kolegicom sa seta Alishom Wainwright, koju je u tom momentu držao za ruke dok ga je ona milovala po nozi. Naime, odmah nakon tog događaja u medijima su osvanuli naslovi da vara svoju suprugu  Jessicu Biel s kojom ima sina Silosa, a strani mediji su sada prenijeli da je Jessica tražila od svog supruga da objavi izvinjenje jer se osjećala osramoćeno. 

Izvor blizak paru je za strane medije otkrio da Biel, uprkos svemu, podržava svog supruga, a on je u izvinjenju napisao sljedeće. 

– Inače se držim što dalje od tračeva, ali zbog moje porodice mislim da je važno da se oglasim oko nedavnih događaja koja su povrijedila osobe koje volim. Loše sam prosudio, ali odmah ću reći da se između mene i moje kolegice nije ništa dogodilo. Tu večer sam popio previše i žao mi je zbog načina na koji sam se ponašao, trebao sam bolje prosuditi. To nije primjer koji želim pokazati svom sinu. Izvinjavam se svojoj divnoj ženi i porodici jer sam im priuštio ovu sramotnu situaciju i fokusiran sam na to da budem što bolji muž i otac – napisao je on. 

Pročitajte još