Ella Dvornik otkrila koliko joj teško pada druga trudnoća

Piše: Redakcija

Ella Dvornik je takva blogerica da se ne trudi ništa skrivati od svojih obožavatelja koji budno prate svaku njenu objavu na društvenim mrežama, a ovaj put je progovorila o tome koliko joj teško pada ova trudnoća.

 

– Lijevo – ja 2017. godine, 5 dana prije porođaja. Desno – ja danas, 3 mjeseca prije porođaja. Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si 9 mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće. Jedino se veselim ovoj mrtvoj sezoni nakon nove godine jer će se sve primiriti, jer zaista ne znam kako bih preživjela – započela je svoju objavu na Instagramu blogerica koja od početka decembra za svoje obožavatelje na svom YouTube kanalu redovito snima svoju dnevnu rutinu, poslovne obaveze i privatan život.

– U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali tijelo mi jednostavno ne dopušta da ih provedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna – napisala je Ella uz fotografiju koja prikazuje kako je Dvornikova izgledala u devetom mjesecu prve trudnoće i sada, u šestom mjesecu druge trudnoće.

 

 

Pročitajte još