Sinovi Britney Spears sada su tinejdžeri nad kojima otac ima 70 posto starateljstva

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoPSA6ogcgV/

O sinovima pop pjevačice Britney Spears mnogo se pisalo 2007. godine kada je pjevačica doživjela nervni slom. Britney se tada slomila pod teretom slave, a u isto vrijeme prolazila je kroz razvod od supruga Kevina Federlinea. Tada 25-godišnjakinja je privremeno izgubila i starateljstvo nad sinovima Seanom i Jayden Jamesom. Bivši supružnici Britney i Kevin natezali su se oko starateljstva i time punili medijske stupce. Bivši plesač Kevin, 2017. godine je progovorio kako izgleda njihovo zajedničko starateljstvo nad sinovima.

– Mama im je bila na azijskoj turneji sve do sredine jula i tada su djeca bila sa mnom. Kad se vratila, logično je bilo da do kraja mjeseca budu s njom, a to je značilo da na Dan očeva neće biti sa mnom. Tako je to kod zajedničkog roditeljstva, moraš biti spreman propustiti neke stvari koje bi doista volio raditi s djecom, dane kad bi zaista volio biti s njima.

Kevin danas uz Seana i Jaydena ima još četvero djece, a kao i Britney, vrlo često na društvenim mrežama dijeli njihove zajedničke trenutke.

Pročitajte još