Najavila tužbu: Nina Badrić bijesna zbog zloupotrebe imena

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Nina Badrić najavila je tužbu  povodom reklame koja kruži internetom, a u kojoj je promoviraju kao “evrovizijsku zvijezdu koja je izgubila 19 kilograma”. Naime, reklama promovira tablete za mršanje, a Nina je otkrila da nikada nije koristila, niti reklamirala taj proizvod. 

– Bit će ovo lijepa tužba čijoj se odšteti unaprijed radujem. A za one koji su, nažalost, masovno povjerovali i i nasjeli, samo mogu reći da se maksimalno ograđujem od ovoga. Ovo pišem samo zato što dnevno dobijem stotine poruka od žena iz čitave regije koje kupuju ove tablete koje ja, navodno, reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasjele na laži. Zaista nemam veze s ovim – napisala je ona. 

Podsjećamo, Nina je u jednom od intervjua koji je dala za naš magazin otkrila na koji način brine o svom izgledu. 

– To je ono što vi vidite pred kamerama, reflektorima, i zaista mom timu treba jedna ovakva javna pohvala što me tako maze i paze. Ali privatno uživam biti bez šminke, u jednostavnoj odjeći i bez modnih opterećenja. Naravno da pratim modu, naročito se trudim dati što više pažnje domaćim dizajnerima, ali nisam opterećena s njom – rekla je ona tada. 

View this post on Instagram

❤️ • • Photoby @schomiobradovic ❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Pročitajte još