Kako Franka Batelić izgleda samo dvije sedmice nakon porođaja?

Piše: Redakcija

Godina je odlično počela za Franku Batelić. Naime, pjevačica je početkom januara rodila sinčića Viktora, a osvojila je ‘Cesaricu’ za hit godine za pjesmu ‘Sve dok sanjaš’. Bilo joj je to prvo pojavljivanje u javnosti nakon porođaja, a obožavatelji su oduševljeni njenim izgledom.

– Imamo Cesaricu! #SveDokSanjaš je Hit Godine! Hvala na svakom glasu, na svakom slušanju, hvala što ovoliko volite moje najdraže note. Ja je sada idem pjevati svom Viktoru… ipak je to njegova pjesma – napisala je Franka na Instagramu.

View this post on Instagram

Jednom je Mala Franka sanjala Velike pozornice. A jučer se dogodilo ovo. Četiri osvojene Cesarice. ‘Sve dok sanjaš’ je Hit Godine.✨ Čovječe, previše emocija za jednu večer! Dojmovi se tek trebaju slegnuti. Ali wow, kakav osjećaj. Najsnažniji vjetar u ledja. Potvrda truda, rada, predanosti i ljubavi. I to potvrda od VAS, od publike. To je ono najbitnije. ❤️ Hvala vam od srca! Posebno hvala prekrasnoj ženi, glazbenici, divi pod imenom @ivanahusar na divnim riječima. Nepresušan si izvor inspiracije i mog divljenja. 🌟 A moram se zahvaliti svim genijalnim ljudima u mom timu. Koliko sam sretna da uz sebe imam ekipu koja mi je kroz sve ove godine prerasla u obitelj, u najbolje prijatelje. Hvala @sbevanda @jtudorbevanda ❤️ hvala na svim ovim godinama, ovaj uspjeh je vaš koliko i moj! @branimirmihaljevic hvala na pjesmama i tom svom ludom talentu. Za još ovakvih večeri! ✨HVALA SVIMA koji su na bilo koji način ove godine bili dio mog glazbenog puta. @sandra.mihaljevic @aoma_makeup_academy @salonfranic @kriedesign … I naravno – najviše, po tisućuti put HVALA VAMA. Hvala što me gurate i dajete mi snage. 🌟 Kakav početak godine! 2020. što još kriješ u rukavu? ❤️ @nagrada.cesarica #hitgodine

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Pročitajte još