Andrija Milošević sve teže podnosi pritisak porodice: Dođe i do sukoba

Piše: Redakcija

Poznati glumac Andrija Milošević u dugogodišnjoj je vezi s kolegicom Sandrom Tomić, a kako prenose srbijanski mediji, članovi njegove porodice vrše veliki pritisak jer se još uvijek nije oženio. 

– U porodici Milošević se već duže vrijeme vrti ista priča o tome da je Andrija debelo zagazio u momački život i da je krajnje vrijeme da se uozbilji, oženi Sandrom i dobije nasljednika. Međutim, u posljednje vrijeme ta priča je prerasla u forsiranje. Šala se pretvorila u ozbiljne razgovore i Andrija je sad na tapetu kad god su neka porodična okupljanja i proslave. Ta priča mu je od početka jako smetala i on je počeo da gubi strpljenje. Čak dođe i do manjih sukoba sa članovima porodice kad oni pomenu njegovu budućnost – rekao je izvor blizak glumcu, a prenosi Glossy.rs. 

Naime, izvor je dodao i to da Andrija i Sandra pokušavaju da prošire svoju malu zajednicu. 

– Možda ne bi postojala tolika tenzija da Andrija i Sandra već neko vrijeme ne rade na prinovi i da i sami nisu loše volje zbog činjenice da Sandra ne ostaje trudna iako su oboje zdravi. Njihove porodice se ponašaju kao da oni bježe od obaveza, a zaista ne postoji par koji bi bio sretniji od njih kada bi dobio dijete – dodao je izvor. 

View this post on Instagram

Nas dva brata… #brothers

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

Pročitajte još