Irina Shayk: Život bez Bradleyja je stresan

Piše: Redakcija

Raskid Irine Shayk i Bradley Coopera obilježila je prethodnu godinu. Nakon što su skupa proveli nešto više od četiri godine, odlučili su da je najispravnija odluka život nastaviti odvojeno.

Nakon mnogo vremena, Irina je po prvi put otkrila javnosti mišljenje o bivšem partneru, te samački način života sa kćerkom Leom.

– Život bez njega je potpuno drugačiji. Cijeli svijet mi se okrenuo. Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore. To je jednostavno u ljudskoj prirodi – kazala je Irina.

Zatim je i otkrila kako su funkcionisali ona i Cooper.

– Oboje smo veoma sretni što smo imali tu priliku da budemo zajedno i proživimo to iskustvo, ali nas dvoje očigledno nismo bili jedno za drugo. Dok je trajalo bilo je dobro. Sada, život bez njega je jedno sasvim novo poglavlje. Nas dvoje povezuje dijete, pa ne možemo biti u lošim odnosima – izjavila za Vogue

U intervjuu za Vogue, također je spomenula sa kojim problemima se sada nosi, kao samohrana majka.

– Veoma teško je naći balans između toga da ste samohrana majka, a u isto vrijeme i zaposlena žena. Vjerujte mi, ima dana kada se probudim i uplašeno pomislim kako ću sve da postignem. Bukvalno se raspadam tada – priznala je manekenka

Podsjećamo, da su nakon raskida uspješno završili pregovore o starateljstvu. Najveći problem je bila odluka u kojem gradu će živjeti, nešto kasnije, odlučeno je da će to ipak biti New York.

 

Pročitajte još