Hailey Bieber o najtežem životnom periodu: Pokušala sam mu pomoći

Piše: Redakcija

AFP

Pjevač Justin Bieber nedavno je otkrio javnosti da već neko vrijeme boluje od lajmske bolesti. Dijagnoza je unijela ogroman stres u odnos između njega i njegove supruge i to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg su odgađali nekoliko puta crkveno vjenčanje.

Naime, njegova supruga Hailey je u intervjuu za ”Elle” otkrila kroz koliko težak period su prolazili.

– Kada smo se prvi put vjenčali, tada još nismo znali ništa o zajedničkom životu. Imala sam osjećaj da će mi vjenčanje usred svega toga donijeti samo stres, a onda se razbolio i nismo znali šta mu je. Bilo mu je zaista loše. Boluje od lajmske bolesti, a dugo nismo znali dijagnozu. Bilo je teško jer su ljudi bili zli i osuđivali ga, govorili su da izgleda nadrogirano i bolesno, a istina je bila da je ozbiljno bolestan. To nas je zadesilo u prvim mjesecima braka, pokušavala sam mu pomoći i shvatiti što je pošlo po zlu. Sada je potpuno zdrav, no prolaziti kroz sve to i razmišljati o vjenčanju nije se činilo kao dobra ideja – kazala je manekenka

https://www.instagram.com/p/B5bvNfMFvP6/

Sada su teški dani konačno iza njih.

– Draže mi je biti kod kuće, nego putovati. On je toliko odrastao, šokirala sam se. Mislim da sam i ja sazrijela. Za njega sam uvijek marila i jako sam ga voljela. Naravno, trebalo je puno raditi na našem odnosi i riješiti neke probleme između nas, no, sve se na kraju isplatilo – zaključila je Hailey.

View this post on Instagram

Vacation officially over back to reality

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Podsjećamo, crkveno vjenčanje pred bliskim prijateljima i porodicom održali su u septembru 2019. godine.

Pročitajte još