Novosti

Brinula sam se hoću li biti dobra majka svojoj djeci

Vojvotkinja od Cambridgea Kate, supruga princa Williama, istaknula je važnost prvih godina života djeteta u podcastu objavljenom u subotu, kojim želi promovirati veću brigu za djecu te dobi. Kate je u 40-minutnom razgovoru za podcast “Sretna majka, sretno dijete”, koji ide već petu sezonu, rekla u povjerenju da se “sve vrijeme” brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da “majke koje kažu da se ne brinu zbog toga zapravo lažu”.

– Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete – rekla je ta majka troje djece i dodala: “Potpuno sam podcijenila utjecaj i promjenu koju je to unijelo u naš život.”

Po Kateinim riječima, za sposobnost da doista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može zahvaliti svojoj “predivnoj baki” koja “nam je posvećivala puno vremena, igrala se s nama, kuhala s nama i učila nas da radimo rukama” – prenosi Hina. 

Kraljevski par ima troje djece: princa Georgea (6), princezu Charlotte (4) i princa Louisa (20 mjeseci). Oni su treći, četvrta i peti u nasljednom redu za britansku krunu.