Uznemirujući snimak: Objavljeno kako su policajci ubili glumicu iz “Hitne službe”

Piše: Redakcija

Foto: Instagram https://www.instagram.com/p/BxIF8usHXcd/?fbclid=IwAR23MUmDoQp2-t74FzFs5PhPVN_-0bZK_YaPEsMCvfY_yAp6QLUwQGYweuY

Policija Sjeverne Karoline objavila je zastrašujuću snimku na kojoj se vidi kako su Vanessu Marquez u augustu 2018. godine ubili policajci.

Na početku snimka, policajci ulaze u njen stan kako bi provjerili u kakvom se stanju nalazi Vanessa. Prije toga, ona ih je nazvala i rekla da ima napad. Policija tvrdi kako su doktori i stručnjaci za mentalno zdravlje pričali s Marquez nakon toga. Pronašli su je u spavaćoj sobi, zatrpanu stvarima.

Dok su je molili da spusti pištolj, Marquez im je govorila da je ubiju.

Policija tvrdi da je Vanessa zapucala prema njima, nakon čega su uzvratili i ubili je. U njenom pravcu je ispaljeno osam metaka, od kojih su je pogodila dva. Iako se na snimku vidi kako drži oružje, kasnije je utvrđeno da je Vanessa u ruci zapravo držala pištolj repliku. Preminula je u bolnici. Njena porodica sada tuži policiju Pasadene, koju smatra odgovornom za njenu smrt. Podsjećamo, Vanessa je imala 49 godina, a glumila je u „Hitnoj službi“.

 

Pročitajte još