Novosti

Djevojka Keanu Reevesa osvrnula se na komentare da mu izgleda kao baka

Iako su svoju vezu potvrdili tek prošle godine, Alexandra i Keanu viđaju se više od 2 godine, no svoju su ljubav dobro krili. Alexandra je prva žena s kojom je 55-godišnji glumac potvrdio vezu nakon tragične smrti svoje bivše djevojke Jennifer Syme 2001. godine. Podsjetimo, s Jennifer je bio u vezi 90-ih godina prošlog stoljeća, no 1999. godine par je zadesila velika tragedija kada su dobili mrtvorođeno dijete u osmom mjesecu trudnoće. Taj događaj emocionalno je uništio oboje, a par se ubrzo rastao.

Dvije godine nakon toga Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći sa svega 28 godina, što je dodatno slomilo glumca. Keanu je zbog svega s vremenom postao holivudski samotnjak koji se nije pojavljivao na holivudskim događanjima, no uz Alexandru se otvorio po tom pitanju, iako i dalje krije privatni život kao zmija noge. 

– Ona je jedna od rijetkih osoba kojima se Keanu otvorio po pitanju emocija i prošlosti. On je dugo vremena bio na mračnim mjestima, ali Alexandrina pozitivnost i podrška odigrale su veliku ulogu u mijenjanju njegova života. Spasila ga je. Draga je, topla i spiritualna osoba te odlično komuniciraju. Osvojila ga je i činjenicom da ima brojne kvalitete koje holivudske žene nemaju – otkrio je nedavno izvor blizak glumcu. Ipak, ubrzo nakon što je potvrdio vezu s Alexandrom, javnost je počela ismijavati umjetnicu zbog činjenice da ima sijedu kosu, pa se često moglo čuti kako mu je to zapravo “baka”.

No, Alexandra je i tada pokazala koliko je stabilna u glavi te je na takve komentare samo odmahnula rukom.

– Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u svakoj dobi. Ako žene stradavaju od nametnutih standarda ljepote, hajdemo razgovarati o tim standardima”, poručila je jednom prilikom na Instagramu na kojem je i otkrila kako je počela sijediti u ranim 20-ima, da bi se u 30-ima potpuno prestala farbati.

Alexandra je sada pozirala i za britanski Vogue u kojem je otkrila i kako je bila fascinirana reakcijama javnosti nakon što su potvrdili vezu, jer su njegovi obožavatelji bili presretni što nije završio s nekom mlađahnom glumicom ili manekenkom.

Ipak, istaknula je i kako su i do nje došli komentari kako ona izgleda starije od njega, iako je 9 godina mlađa.

– Visoka sam žena s bijelom kosom. Da sam htjela izgledati poput Kim Kardashian, operacijom bih skratila noge – istaknula je Alexandra.

Pratite nas na društvenim mrežama