Iako se nalaze u samoizolaciji Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger imaju razloga za slavlje

Piše: Redakcija

Iako se trenutno nalaze u samoizolaciji, kao i većina poznatih zvijezda, nekada najbolja srbijanska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastian Schweinsteiger proslavili su u krugu porodice rođendan njihovog sina Luke. Iako privatni život drže daleko od očiju javnosti, jednostavnom fotografijom i porukom pokazali su i da u ovo teško vreme ima mjesta za slavlje. Slavni par je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio sretan momenat iz svog života.

View this post on Instagram

Happy birthday our love ❤️🎁🎂🎈🎉

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

– Sretan rođendan naša ljubavi – napisali su Ana i Bastijan na Instagramu čestitajući Luki drugi rođendan, a ubrzo poslijee objave, srećnom paru su počele da pristižu brojne čestitke koje su im sigurno skrenule pažnju sa loših vijesti koje možemo pročitati u spoljednje vrijeme.

Ipak, nemoguće je ignorisati tešku situaciju koja je zahvatila gotovo cijeli svet, pa su se Ana i Bastian pridružili pozivu brojnih javnih ličnosti i pozvali svoje pratioce da čuvaju sebe i svoje bližnje.

https://www.instagram.com/p/B9t9chRodb-/?utm_source=ig_embed

– U ovim vremenima je važno da vodimo računa o sebi i svojim voljenima, ali i da imamo poštovanje i prema svojim komšijama. Ostati na sigurnom sada mora postati prioritet. Zbog toga je važno ponašati se odgovorno i slušati savjete stručnjaka – napisali su u zajednički potpisanoj poruci i dodali da smo svi odgovorni za starije i bolesne koji se ne smijeu izlagati dodatnoj opasnosti.

– Željeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli i svim ljekarima koji su bili izloženi riziku kako bi učinili sve što je u njihovoj moći i usmerili društvo kroz ovo teško vrijeme – naglasili su uz zaključak da svi čuvaju svoje zdravlje.

Pročitajte još