Slađana Milošević žrtva porodičnog nasilja: Ukazana joj ljekarska pomoć

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B8fF8k9JTzs/

Kako pišu domaći mediji, Slađana Milošević je prijavila svog partnera da ju je fizički povrijedio, što je i utvrđeno nakon ljekarskog pregleda. Policija je privela nasilnika, na osnovu njene prijave i dokaza na licu mjesta. I. S. (45) partner s kojim živi Slađana Milošević noćas je u stanu pretukao pjevačicu, zbog čega joj je ukazana pomoć, a on je uhapšen po nalogu javnog tužilaštva u Beogradu. 

https://www.instagram.com/p/B9NWqLRJcTP/?utm_source=ig_embed

Pjevačici je ljekarska pomoć ukazana na Urgentnom centru i konstatovane su joj lakše tjelesne povrede. Kako je potvrđeno za “Kurir”, pjevačica je prijavila da je poslije rasprave, I.S. sa kojim živi, nasrnuo na nju.

– Došlo je do verbalne rasprave između njih, on ju je navodno, dok je bila u kupatilu grubo odgurnuo te je ona pala na toalet šolju i mašinu za veš. U ruci je držala njegov telefon, koji je on oteo, opet je gurnuo i ona je pala preko kade, ali srećom nije upala u nju. – rekao je izvor.

https://www.instagram.com/p/B9-FUTfJ1Zb/?utm_source=ig_embed

Pjevačica je, kako se dalje navodi, izjavila po dolasku policije da se plaši da se ovo nasilje neće zaustaviti i da je u strahu šta može dalje da se dogodi.

– Ljekarska pomoć joj je ukazana na Urgentnom centru i ustanovljene su lakše tjelesne povrede. Njemu je određeno zadržavanje i sutra će biti priveden na saslušanje. – kazao je izvor.

Slađana Milošević je za “Blic” dala kratku izjavu u kojoj očigledno nije željela da otkriva previše detalja:

– Ne bih željela to da komentarišem, to je za mene tajna. – rekla je u prvi mah Slađana Milošević, a kada su je pitali šta time želi da poruči pjevačica je bila neodređena:

– Još uvijek mi nije jasno šta se tu zapravo dogodilo, čekam da policija to razriješi, tako da je ovo za mene sve tajna trenutno i ne znam šta bih vam rekla. – potvrdila je Slađana.

Podsjećamo, Slađana Milošević je našoj publici poznata sa pop pjesmom “Princeza” koju je izvela sa Dadom Topićem, a pjesma se pojavila i na maksi singlu. “Princeza” je doživjela i englesku verziju nazvanu “Starlight”. Uspjeh te saradnje doveo je do objavljivanja zajedničkog CD-a na kome se nalazi izbor pjesama iz karijere Slađane i Dade.

Pročitajte još