Na modni stil Jelene Karleuše ne utječe ni opaki virus

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BntRnmilyJy/

Najpoznatija balkanska diva, Jelena Karleuša dane u izolaciji provodi sa svojom porodicom, ali kao što ne zapostavlja njih tako ne zapostavlja ni svoje fanove i Instagram profil. Više nego ikada aktivna je na ovoj mreži a svoje vrijeme u karanteni skraćuje interesantnim snimcima i fotografijama savršenih outfita. Provokativnost je nešto što ona ističe sa stilom a na njenom Instagram nalogu ovih dana našla su se dva stajlinga koja su upravo odgovorila na ovu temu.

Iako je jedan pomalo čudan i rekli bismo scenski, drugi je pravi ljetnji koji nas je podsjetio na divno i toplo vrijeme koje nas očekuje. Ovih dana, svi su komentarisali i njenu kosu, zavodljivi paž koji je inače Jeleni i omiljeni hairstyle te je zato posljednji fashion trenutak podsetio na popularnu Normu Jeane Mortenson.

Marilyn Monroe stil

Ovog proljeća i ljeta ponovo su moderne tufne. U njima ćete izgledati zanosno, nebitno od dezena i modela haljine koju nosite. Karleuša je ovaj izgled predstavila na svoj način. Zavodljivo, poput modne ikone Marilyn Monroe.

View this post on Instagram

Good girls club #stayhome In @prettylittlething

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Kombinacija provokativnosti i casual look

Možda ćete se začuditi na ovu stilsku kombinaciju Jelene Karleuše, ali sigurni smo da je dobila ono što je htjela. Nije ostala nezapažena a savršeno izvajano tijelo pokazala je po ko zna koji put.  Ne bismo vam savjetovali da ovako idete u prodavnicu, ali za neki izlazak ukoliko volite da ekperimentišete i budete primjećeni, svakako da. Ukoliko se na sve to još bavite nekim plesom, ovaj stajling je kao stvoren za vas.

View this post on Instagram

Quarantine crisis 🤷🏼‍♀️La Bomba challenge! Let me see you! My favorite La Bombas are @bekvalceva @senoritamilica @sofijamilo @rozgajelenaofficial @nikolijaofficial @radamanojlovic @senida_h @lilkimthequeenbee @sf__fashion__style @darabubamara_official @pabllovittar @jessicarich @trinarockstarr @kijakockar @milicatodorovicofficial @ivana_boom_nikolic @ksenia.knezevic @thalia @dragana_mirkovic @editaaradinovic @miraskoric_official @severina @iamalonzoarnold @indy_ara_indira @stanijadobrojevic @ljupkastevic @luna_djogani @masastudiokristal @dakicjovana @sanjalilwolf @katarina_zivkovic_official @anakokicmusic @sanjavukobrat @miaborisavljevic @anasevicofficial @teodoradzehverovic 💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣 #quarantine #quarantinelife #labombachallenge

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još