Novosti

Ona ima milione, publiku i hrabrost da prizna da ju je dečko brutalno pretukao: Sada želi mnogo djece

AFP

Prošle su pune četiri godine od objavljivanja Rihanninog studijskog albuma “Anti”, pa ne čudi što su njeni fanovi prošle sedmice s oduševljenjem primili vijest o njenoj novoj, dugoočekivanoj pjesmi “Believe it”, koju je snimila s kanadskim reperom PartyNextDoorom. 

A upravo će lice slavne pjevačice s Barbadosa, za kojom luduju muškarci širom svijeta, u petak osvanuti na naslovnicama novog broja britanskog izdanja časopisa “Vogue”, za koji je u ekskluzivnom intervjuu progovorila i o nekim prilično privatnim temama. 

Nedavno su Rihanna i milijarder Hassan Jameel prekinuli tri godine dugu vezu iako se šuškalo da bi moglo biti i vjenčanja. Razlog prekida je ostao nepoznat.

U ljubavnom životu ova ljepotica nije imala previše sreće. Od 2009. godine do 2016. godine je bila u nestabilnoj vezi s kolegom Drakeom, a prije njega bila je u vrlo turbulentnoj vezi s Chrisom Brownom koji ju je brutalno istukao. 

Vlasnica hitova “Rude Boy” i “Umbrella” objasnila je kako se želi ostvariti kao majka, ali također ističe kako joj za to muškarac, odnosno partner, zapravo ni ne treba.

– Definitivno sam spremna za djecu. Ali ovo današnje društvo umanjuje ženu kao majku, pogotovo ako u životu njene djece nema oca. Za mene je to apsolutno pogrešno. Jedino što bi trebalo biti važno su sreća te zdrav odnos između roditelja i djeteta, jer čovjeka istinski može odgojiti samo ljubav . – zaključila je višestruka dobitnica Grammyja.

Inače, Rihanna je odrasla s dvojicom braće, dvije polusestre i polubratom. Otac joj je imao problema s alkoholom i drogama, a često je bio i nasilan prema njenoj majci. Roditelji su joj se razveli kad je ona imala 14 godina.