Porodica Džeko uskoro bogatija za još jednog člana: U septembru stiže djevojčica

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B91vKUJK5mX/

U domu našeg proslavljenog fudbalera Edina Džeke i njegove supruge Amre, ovih dana mnogo je razloga za slavlje. Amra je danas u poslijepodnevnim satima na svom Instagram profilu podijelila sretne vijesti sa svojim pratiteljima. Naime, otkrila je kako će u njihov dom u septembru stići djevojčica.

View this post on Instagram

Naša porodica se u septembru povećava za jednog člana.. i ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bićete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada ☺️💗 ************************************************************Our family is growing! Another baby girl is coming in September and as much as our boys will be outnumbered even more- that only means mooore love and care for them ☺️💗 ************************************************************La nostra famiglia si sta allargando! A settembre arriverà un’altra femminuccia però non vi preoccupate uomini della casa- anche se sarete in netta minoranza, vi ameremo e coccoleremo ancora di più ☺️💗 #anotherSeptemberbaby 😍

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

– Naša porodica se u septembru povećava za jednog člana… i ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bićete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada – kratko je napisala Amra i dodala emotikon srca.

View this post on Instagram

Vitamin D ☀️💛☀️

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

Podsjećamo, jedan od najpoznatijih parova zasigurno su Amra i Edin Džeko. Par se vjenčao 2016. godine. S javnošću su tad podijelili fotografiju, ali nisu previše govorili o tome. Svoju vezu počeli su 2012. godine. Ipak, Amra je u velikom intervju za “Azru” prvi put otkrila detalje vjenčanja s Edinom.

View this post on Instagram

❣️

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

– Naše vjenčanje je bilo tako spontano. Mi smo ga zamišljali kao jedan intiman doživljaj, čak nisam htjela imati ni vjenčanicu. Šetajući ulicom slučajno sam ušla u jednu prodavnicu i vidjela vjenčanicu čiji mi se kroj mnogo dopao. Prodavačica ju je stilizovala s lijepim i elegantnim detaljima, i odjednom sam imala i haljinu i frizuru i komplet organizaciju. Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje tu, ali ipak smo se odlučili da pozovemo roditelje. Zaista je bilo predivno, organizovalo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog januara, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo. Fotograf je baš zabilježio taj momenat kada meni Edin popravlja haljinu. Tu se na drugačiji način vidi da smo podrška jedno drugom u svemu i na taj banalan način.

Pročitajte još