Meghan se divi Jolie: Želi da joj ona bude mentorica

Piše: Redakcija

INSTAGRAM

Svijet je bio u šoku kada su Meghan Markle i princ Harry odlučili istupiti s kraljevskih dužnosti. Nakon što su obavili posljednje obaveze prema kraljici Elizabeti, otišli su u Kanadu, a nedugo zatim su se preselili u Los Angeles. Tamo će Meghan moći ostvariti svoju glumačku karijeru.

Prema pisanju stranih medija, Meghan sada želi proširiti svoju ulogu naratora u Disneyevom dokumentarcu “Elephant”, s glumicom Angelinom Jolie, kojoj se izuzetno divi. Želi da joj ona bude mentorica u glumi. Jolie je također glumila u Disneyevom filmu.

– Meghan ima poštovanja prema Angelini kako u osobnom pogledu, tako i profesionalno. Divi joj se kako je uspjela izbalansirati svoj rad u dobrotvorne svrhe i uspješnu karijeru, a uz to odgaja i šestero djece. – rekao je izvor blizak Markle. 

Foto: AFP

Međutim, takvo mišljenje ima i Jolie, koja navodi kako želi njegovati prijateljstvo s vojvotkinjom. Nadala se novim prijateljima u Los Angelesu, a kako tvrdi izvor, Meghan joj je najbolja opcija. Sastajale su se već nekoliko puta.

Podsjetimo, Markle je nedavno odlučila kako će raditi samo s redateljima A liste kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu nakon koje će je kritičari ozbiljno shvatiti. 

– Iako je dosad dobila mnogo ponuda, Meghan smatra da je većina njih “otrcana” i njoj ispod časti. – rekao je blizak izvor.

 AFP

Meghan je zabrinuta da će kritičari biti posebno oštri prema njoj nakon povratka pred kamere pa želi biti sigurna da će na  njenom prvom glumačkom projektu nakon odustajanja od kraljevskih obaveza raditi redatelj “pravog kalibra”.

– Uvijek je željela ovakvu slavu, a ne vjerujem da je Harryja bilo teško nagovoriti. Nije se previše pretrgnuo kada je odluka pala na selidbu u Los Angeles. – rekao je izvor za strane medije i dodao kako je  i sam Harry fasciniran filmskim zvijezdama, stoga ne čudi da prati planove svoje supruge.

Pročitajte još