Najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton slavi drugi rođendan

Piše: Redakcija
 
Najmlađe dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton slavi drugi rođendan. Preslatkom princu Louisu mama je pripremila posebno iznenađenje, iako je ove godine proslava u uskom krugu porodice zbog mjera zaštite od Corona virusa. Najnovije fotografije dvogodišnjeg princa Louisa obišle su svijet. Preslatki najmlađi nasljednik vojvoda od Cambridgea ponovo je oduševio brojne miljenike.

Seriju spontanih fotografija u vrtu Kensingtonske palače snimila je brižna mama Kate Middleton. Maleni princ obučen je u kariranu košulju te vidno uživa u zadatku oslikavanja papira duginim bojama na svojim ručicama.

tportal
 

Široki osmijeh za kameru i podignute rukice uprljane bojom oduševili su brojne ljubitelje kraljevske porodice, a čestitke povodom njegovog rođendana stigle su sa svih strana.

Vojvotkinja Kate tako je još jednom nastavila svoju malu tradiciju objavljivanja privatnih fotografija svoje dječice povodom važnih datuma na Instagramu. Brzo su se proširili i komentari kako je dvogodišnji princ preslika svog starijeg brata, princa Georgea, a neki su zaključili da sličnosti ima i sa sestricom, princezom Charlotte.

Koliko je maleni Louis zaigran, dokazuje posljednja usporedna fotografija na kojoj se mama našalila poznatom frazom ‘Instagram vs. stvarnost’, a koja pokazuje princa zamrljanog bojom po cijelom licu.

Čestitke su stigle i s adrese Clarence House, rezidencije princa Charlesa. Objavljena je nikad viđena fotografija ponosnog i brižnog djeda, princa Charlesa kako u naručju drži svoje unuče, princa Louisa.

 

Pročitajte još