Jelena Karleuša: Nisam imala šta da obučem, moja majka je posudila 25000 maraka da snimim album

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BntRnmilyJy/

Nije tajna da je prošla godina za poznatu pjevačicu Jelenu Karleušu bila izuzetno teška. Naime, ona se suočila s gubitkom majke Divne, a zatim i s ogromnim medijskim pritiskom koji je prijetio da ugrozi njen brak.

View this post on Instagram

Šest meseci, mama… šest meseci.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena se često prisjeti majke Divne koja je preminula 3. marta 2019. godine od opake bolesti. 

Na svom Instagram profilu Jelena je objavila fotografiju svojih muzičkih početaka i prisjetila se svog prvog albuma koji je objavljen prije 25 godina. 

View this post on Instagram

ON THIS DAY, 25 YEARS AGO… MY FIRST ALBUM COVER🙈 Na današnji dan, pre 25 godina, izašao je moj prvi album “Ogledalce”. Izdavač je bio “Diskos”, oni su bili jedini koji su želeli da rizikuju sa anonimnom klinkom od 16 godina. Ko bi rekao da ja na ovoj slici imam samo 16 godina… 🙈 Na današnji dan zvanično je stvorena “Jelena Karleuša”. U mene je verovala samo moja majka. Nisam imala šta da obučem, pozajmljivala sam garderobu, nisam znala da se našminkam, moja majka je pozajmila pare za album (25.000 maraka) u momentu kada je njena plata bila 2 marke. Ubedila sam je da ne mora da brine i da ću USPETI i da ću sve pare vratiti. I jesam. Nisam je izneverila. Photo:Bata Patrnogić

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Na današnji dan, prije 25 godina, izašao je moj prvi album “Ogledalce”. Izdavač je bio “Diskos”, oni su bili jedini koji su željeli da rizikuju sa anonimnom klinkom od 16 godina. Ko bi rekao da ja na ovoj slici imam samo 16 godina…  Na današnji dan zvanično je stvorena “Jelena Karleuša”. U mene je vjerovala samo moja majka. Nisam imala šta da obučem, pozajmljivala sam garderobu, nisam znala da se našminkam, moja majka je pozajmila pare za album (25.000 maraka) u momentu kada je njena plata bila 2 marke. Ubjedila sam je da ne mora da brine i da ću uspjeti i da ću sve pare vratiti. I jesam. Nisam je iznevjerila. – napisala je Jelena uz objavljenu fotografiju. 

Pročitajte još