Steli Barca sad još draža: Zakićena eurima na Pjanićevom derneku

Piše: Redakcija

 

Osim Šerifa Konjevića na proslavi transfera našeg reprezentativca Miralema Pjanića iz Juventusa u Barcelonu u njegovom domu u Luksemburgu pjevala je i hrvatska pjevačica Stela Rade.

Ona se fotografijom s Pjanićem pohvalila na svom Instagram profilu uz poruku u kojoj se zahvalila popularnom Miretu te istakla: “Juve i Barca, dva najdraža kluba, ali moram priznat da mi je Barca postala malo draža. Još jednom, bila mi je čast biti dio ovakvog slavlja. Hvala na prekrasnoj večeri i trenucima koji će mi prolaziti kroz glavu svaki put kad te vidim na terenu. Zaslužuješ cijeli svijet, sretno”.

Podsjetimo, Pjanić je na svoju proslavu pozvao Šerifa Konjevića, a danas je  procurio i video na kojem je glavna junakinja hrvatska pjevačica koja se nastupom pohvalila na svom vlogu. Pažnju je posebno privukao “detalj” da je njen mikrofon okićen novčanicama u eurima.

 

Stela Rade je, inače, mlada učesnica “Zvezda Granda” iz Jastrebarskog, gdje je isticala da su joj muzički uzori Snežana Đurišić i Ana Bekuta. Osim što pjeva, dosta vremena provodi i svirajući harmoniku, a muzičko umijeće redovno objavljuje i na svom Youtube kanalu gdje, među ostalim, ističe da su Bosanci najveseliji na svirkama.

Pročitajte još