Evo kako Seve i Igor zovu goste na vjenčanje

Piše: Redakcija

Uzvanici su sedmicama čekali da ih nazove neko iz Severinina tima i uruči im pozivnice za proslavu vjenčanja. No mladenci su se u posljednji tren predomislili.

Umjesto klasičnih pozivnica, Severina (43) i Igor Kojić (28) odlučili su uzvanike iznenaditi njihovim kućnim uratkom. Tako su napravili kompilaciju najboljih intimnih fotografija i crkvenog vjenčanja u Balama. Proslava vjenčanja bit će 22. studenoga u beogradskom hotelu. Mladence će svadba stajati 52.000 eura. Među uzvanicima su Lepa Brena i Slobodan Živojinović, susjedi Kojićevih u Beogradu. Nastupat će im Saša Matić, s kojim je Seve snimila duet “More tuge“, te Ministarke, s kojima je otpjevala “Uno momento“. Supružnici su potpisali i i predbračni ugovor prema kojem ni jedno ni drugo u slučaju razvoda neće ništa dobiti. Opekla se s Milanom Popovićem (49), s kojim se već dvije godine povlači po sudu zbog sina Aleksandra (3).

Iako je do sada šutio, srpski “kralj bakra” tvrdi kako nije istina da šest mjeseci nije vidio dijete, a posebno ga ljute neistinite tvrdnje da je Severina morala ispisati sina iz vrtića jer je on navodno podnio tužbu zato što se nije slagao s njezinim izborom.

24sata.hr

Pročitajte još