Djed m:raz vam na poklon donosi Huawei Mate S!

Piše: Redakcija

Mali broj osoba bi čekanje prevoza tokom zime ocijenio kao zabavnu aktivnost, ali ona postaje upravo takva zahvaljujući originalnoj akciji kompanije m:tel. Na novodišnjim autobuskim stajalištima putnike čeka Djed m:raz, a fotografija s njim može da im donese vrhunski telefon Huawei Mate S.

Dok čekate autobus u Banjaluci, Sarajevu, Doboju ili Bijeljini možete da uživate u prazničnom duhu, dobro se zabavite i ujedno sebe obradujete vrlo vrijednim novogodišnjim poklonom. Naime, u ovim gradovima se nalaze stajališta koja su ukrašena u duhu dolazećih praznika, uz nezaobilazni lik Djeda m:raza.

Sve što treba da učinite ukoliko želite da učestvujete u takmičenju jeste da se fotografišete sa Djedom m:razom i svoju fotografiju pošaljete putem aplikacije „Djed m:raz ti poklanja“, koja se nalazi na Facebook stranici kompanije m:tel https://www.facebook.com/mtelbih/. U okviru iste aplikacije će biti realizovano i glasanje za najbolju fotografiju, a u njemu mogu učestvovati samo Facebook korisnici iz BiH. Glasanje će biti zatvoreno 25. januara naredne godine, tačno u 12 časova.

Takmičar čija fotografija tada bude imala najviše glasova, na poklon od Djeda m:raza dobiće novi telefon, i to Huawei Mate S. Radi se o vrhunskom modelu koji je ove jeseni predstavljen na tržištu, a odmah je stekao status jednog od elitnih mobilnih uređaja. Dakle, Djed m:raz ove zime donosi vrlo vrijedna iznenađenja, pa je učešće u ovom konkursu odlična prilika za najbolji novogodišnji poklon.

Pokloni su pripremljeni i za drugoplasiranog i trećeplasiranog takmičara, pa će, tako, takmičar koji bude drugi po broju glasova osvojiti Huawei slušalice, dok treće mjesto donosi Huawei termos bocu.

Pročitajte još