Vijest koja mijenja sve: Marion Cotillard je trudna, je li dijete Bradovo?

Piše: Redakcija

Marion Cotillard, koju strani mediji spominju kao glavnog krivca za razvod Angeline Jolile i Brada Pitta potvrdila je ono što se nagađalo kroz protekla dva dana. Ona je putem društvenih mreža priznala da čeka drugo dijete, za koje su mnogi sigurni da je Pittovo jer glumica treba roditi u decembru, a prema tome je zatrudnjela u ožujku kad su njih dvoje snimali dramu “Allied”.

No Cotillard je demantirala te navode te sve obavijestila da je otac njenog drugog djeteta njen partner Guillaume Canet s kojim je u vezi osam godina. Glumica također žestoko poriče da je s Bradom imala išta više od poslovnog odnosa.

– Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na vijest o razvodu Brada i Angie. Nisam navikla komentirati ovakve stvari niti ih uzimam ozbiljno, no svi ovi navodi po medijima utječu na ljude koje volim pa to moram učiniti. Kao prvo, prije puno godina upoznala sam čovjeka svog života, oca svog sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelji, jedino što mi u životu treba. Kao prvo onima koji su zaključili da sam devastirana, poručila bih da sam jako dobro. I na kraju, Angelini i Bradu, koje oboje duboko poštujem, želim da u ovim turbulentnim životnim trenucima pronađu mit. S ljubavlju, Marion – poručila je glumica u svom obraćanju javnosti.

Samo dan nakon što je objavljeno da je Angelina predala zahtjev za razvod braka, objavljen je i trailer filma u kojem Brad glumi s Marion, a za koji su mnogi komentirali kako je hemija između dvoje glumaca očita. Zanimljivo je da se Brad upravo snimajući film s Angelinom Jolie 2005. godine zaljubio u Angelinu i ostavio tadašnju suprugu Jennifer Aniston.

Pročitajte još