Osvojite tri beauty paketa kuće “Lindex”

Piše: Redakcija

Predstavljanje nove “Pink” kolekcije ove godine bit će okrenuto ka humanitarnom eventu, koji će biti održan 14. oktobra 2016., u 18:00 sati, u “Lindex” prodavnici u Importanne Centru.

Čelni ljudi ovog vodećeg modnog brenda odlučili su prikazati novu kolekciju od koje će se 10 posto od ukupne prodaje i sav profit od narukvica donirati Klinici za onkologiju, hematologiju i radioterapiju u Tuzli, a jedan od primarnih ciljeva jeste širenje svijesti o raku dojke.
Već šestu godinu u Bosni i Hercegovini “Lindex” podržava borbu protiv raka dojke. Borba protiv raka je važno pitanje u socijalnoj posvećenosti “Lindexa”, koji je ponosni partner kampanje roze trake još od 2003. godine.
Osim predstavljanja kolekcije, posjetioce očekuje ugodna muzika, catering, specijalni gosti, nagradna igra. Istog datuma u isto vrijeme, ovaj event održat će se i u “Lindex” prodavnici u RK “Boska” u Banjoj Luci.

U ovom broju našeg magazina troje najsretnijih čitatelja Lindex će obradovati beauty poklon-paketima. Sve što treba da učinite kako biste osvojili ovaj poklon-paket jeste da u komentaru ispod ovog teksta na “Azrinom” portalu tačno odgovorite na naše pitanje: Kome će biti donirana novčana sredstva od prodaje nove kolekcije i narukvica? Uz odgovor ostavite i svoje ime i prezime. Odgovarati možete do narednog ponedjeljka do 12 sati (17.10.2016). Imena tri sretna dobitnika objavit ćemo u printanom izdanju magazina “Azra” (1025. broj, 19.10.2016).

Pročitajte još