Nova “Azra” od sutra u prodaji: Velika ispovijest sarajevskog forografa Eldara Nurkovića: Nakon 28 godina sam pronašao svoju sestru

Piše: Redakcija

Dragi naši od sutra na kioscima širom BiH možete pronaći prvi broj svog omiljenog magazina “Azra” u novoj, 2017. godini. U želji da nam svima narednih 365 dana protekne u sreći i blagostanju, ovaj broj posvećujemo novom životu i spajanju porodica nakon mnogo godina. Lijepa novinarka Al Jazeere Balkans Dalija Hasanbegović Konaković u novu godinu je ušla sa novim članom svoje porodice, kćerkicom Kianom. Poznati sarajevski fotograf Eldar Nurković je godinama tražio svoju sestru, uspio ju je naći. U velikoj ispovijesti za “Azru” govori kako je saznao da ima sestru, smrti oca, ali i tome kako samo ime može razdvojiti najbliže srodnike da ne odrasta zajedno.

20-21novo

 

Tomislav Cvitanušić, svestrani sportista govori kako pravi muškarac u svakoj prilici mora biti džentlmen. Otkriva koliko kravata mora imati u svom ormaru, a i koliko mora biti posvećen obrazovanju. Gdje zimuju zvijezde; Barbareza smo pronašli na Jahorini, dok su paparazzi u Coloradu dobili pravu ekskluzivu, vidjevši Angelinu Jolie kako skija sa svoje šestero djece.

Velika priča o Rejhanu Demirdžiću. Oni koji su ga poznavali samo za “Azru” govore o nepoznatim detaljima iz života i karijere čovjeka koji je bio više od glumca i za koga svi tvrde da je najveći gospodin kojeg je glumačka profesija ikad imala.

1035_Azra 62-65.pdf

Znate li zašto je dobra joga Nidra?

Dobra hrana: Četiri recepta za super ukusne čorbe idealne za zimu

1035_Azra Stylissimo_web.pdf

“Azra” vas daruje i ovoga puta. Otkrijte koji poklon čeka na vas

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još