Ashley Graham: Blista u komadima koji savršeno laskaju oblinama

Piše: Redakcija

Ashley Graham donijela je dozu seksepila na crveni tepih dodjele nagrada Women of the Year. Zanosnu brinetu zaista je bilo teško ne uočiti jer je od glave do pete nosila crveno, a pokazala je i sve svoje adute, iako je bila u odijelu. Plus size ljepotica mudro je istaknula svoj najuži dio tijela u strukiranom sakou sa zvonolikim rukavima koji je savršeno laskao njenim oblinama te se nije ni trudila sakriti da ispod njega ne nosi baš ništa. Naime Ashley je bila veća dama od Kim Kardashian i Demi Lovato koje su nedavno na crvenom tepihu također nosile odijelo bez ičega ispod s potpuno raskopčanim sakoima.

I ostatak manekenkinog outfita bio je jako laskav. Crvene hlače s nogavicama na trapez i zlatnim gumbima učinile su njena noge vizualno vitkijima, a sigurno su dojmu potpomogle i visoke crvene štikle.

Najpoznatija plus size manekenka izgleda fantastično u svemu što nosi jer to uvijek radi s velikim samopouzdanjem, no ovo je definitivno jedan od njenih najlaskavijih outfita do sad, prenosi Index.hr.

Pročitajte još