Kućni ljubimac Eltona Johna izgrizao djevojčicu

Piše: Redakcija
Elton John trenutno se nalazi da udaru oštrih kritika i optužbi. Naime, njegov je pas, koker španijel, navodno izgrizao sedmogodišnju djevojčicu Charlotte po licu dok se igrala s njegovim sinovima, sedmogodišnjim Zacharyjem i petogodišnjim Elijahom. Kako njezina mama Mari Kieran kaže, glumac se nije niti izvinio i pitao za Charlotte te je to glavni razlog zašto je odlučila s ovom neugodnom pričom izaći u javnost, piše The Sun.– Očekivala sam barem telefonski poziv od Eltona i Davida, ali ništa. Njihov pas joj izgrize lice i oni se ovako odvratno ponašaju – rekla je Mari Kieran (39) iz engleskog Maidenhearda za tabloid The Sun.

Pas Eltona Johna je izgrizao djevojčicu: Nije se ni ispričao

– Izgledala je kao da ju je napao Freddy Krueger s onim noževima na rukama. Imala je ugrize po nosu i blizu očiju –  istaknula je ljutita majka.

Dodala je kako se Charlotte tresla, plakala i nije se dugo mogla smiriti. Objasnila je kako se djevojčica igrala s Eltonovim sinovima te svojom braćom, blizancem Henryjem i Callumom (9) u pjevačevom vrtu, a onda je ušla u kuću kako bi pomazila pse. Dadilja, koja je pazila djevojčicu, na trenutak ju je ispustila iz vida i to je bilo kobno.

Pogledajte video:

Pročitajte još