Glasine nakon koncerta u Londonu: Ed Sheeran se tajno vjenčao

Piše: Redakcija

Nakon što je krajem januara objavio da su on i njegova djevojka Cherry Seaborn zaručeni, svjetski poznati irski muzičar Ed Sheeran na koncertu u Londonu, 19. februara, nosio je vjenčani prsten i time potaknuo glasine da se tajno vjenčao.

– Nabavio sam sebi zaručnicu malo prije nove godine – napisao je Ed u objavi kojom je u januaru otkrio da su se on i dugogodišnja djevojka Cherry Seaborn zaručili, a sada postoji i opravdana sumnja da se zaljubljeni, a navodno se tajanstveni par u međuvremenu potajno i vjenčao.

Publika na Edovom koncertu u Londonu nije mogla ne primijetiti vjenčani prsten na njegovoj ruci, koji je pokazao i prije nekoliko dana u jednoj od objava na društvenim mrežama.

Pjevač se zasad nije službeno oglasio, ali mu je prijateljica Ellen DeGeneres 17. februara tweetom čestitala rođendan i poručila kako je “uzbuđena oko vjenčanja”.

Ed i Cherry su se upoznali još u srednjoj školi. Nakon mature Cherry Seaborn se preselila u SAD radi školovanja na Sveučilištu Duke. Ponovno su se sreli tokom Edove američke turneje te se povezali. Zajedno su od 2015.

– Ovo je prvi put da sam se zaista zaljubio – rekao je nedavno Ed i otkrio da želi djecu.

Također, ove glasine pojačala je i jedna fotografija odranije s Instagrama, na kojoj je Ed također nosio prsten.

Pročitajte još