Kate Moss: Iako poznata po svom razuzdanom načinu života izgleda besprijekorno, a znamo i zašto

Piše: Redakcija
Iako u petom desetljeću svog života izgleda besprijekorno, Kate Moss nikada nije krila da svoj izgled duguje isključivo – genima. Poznata po svom razuzdanom lifestyleu, posrnula manekenka odlučila se na potpuni preokret i mijenjanje loših životnih navika…..

Kate Moss, jedna od najslavnijih manekenki u historiji fashion industrije, tek je u 45. godini svog života odlučila iskušati čari zdravog životnog stila pa je ove godine prvi put počela vježbati. Iako je teško povjerovati da muza najtalentiranijih dizajnera i fotografa na svijetu svoj besprijekoran izgled duguje isključivo genima, u posljednjem je intervjuu za ugledni Guardian iskreno priznala da joj je, barem do sada, sama pomisao na tjelovježbu bila – odbojna.

 

– Nikad nisam voljela teretanu. Uvijek sam se u njoj osjećala bolesno, ali sada kada sam doista počela vježbati brzo sam se navukla. Već sedmicama vježbam jogu svaki dan, a u teretanu odlazim tri puta sedmično. U 10 sam dana izgubila 2.5 cm u struku – otkrila je manekenka u intervjuu za Guardian.

 

Posrnulu manekenku je novootkrivena volja za mijenjanjem životnih navika, čini se, potaknula želja za majčinstvom budući da sa svojim 13 godina mlađim dečkom, grofom Nikolajem von Bismarkom, planira osnovati porodicu. Par se još u junu prošle godine prijavio u kliniku za odvikavanje, no tada nisu dugo izdržali prije nego su se ponovno vratili svojom porocima. Bilo kako bilo, nitko joj ne može osporiti da se vraški trudi promijeniti svoj nezdravi lifestyle.

Fotografije: Instagram

Pročitajte još