Ana Bebić otkrila spol djeteta

Piše: Redakcija

Pjevačica Ana Bebić u oktobru prošle godine saznala je da će ona i njen partner, IT stručnjak Ivan Đolić postati roditelji. Oboje su novost prihvatili s velikim oduševljenjem, jer od samog početka znaju da su stvoreni jedno za drugo, piše Story.rs. Ana i Ivan su se odmah po saznanju lijepih vijesti vjenčali, a s neiščekivanjem pripremaju stan za novog člana porodice. Ana je bila prilično samozatajna kada je riječ o njenom blaženom stanju, no kada je gostovala u emisiji kod Jovane i Srđana, sasvim slučajno je otkrila spol djeteta.

– Ne znam još šta me čeka. Krenula sam i u školu roditeljstva. Ja evo sve vrijeme u studiju pričam o ovom psu, a kako će tek biti kada dođe beba na svijet… Mislim da ću biti jedna od onih majki koja samo priča o svom djetetu. Slikat ću je pet puta, a iako će biti iste slike, ja ću da kažem “Vidi, na ovoj je pomjerila oko, a na ovoj nos” – kazala je Ana.

Jovana je odmah pitala da li čeka djevojčicu, na što se ona unezgodila.

– Ne, ne, jao nije. Ne smijem da otkrivam još ništa, šta god bude neka je živo i zdravo. Ne znam, nije djevojčica. To je tajna. Pričam generalno, još ne želimo da znamo i otkrijemo spol bebe – kazala je Ana.

View this post on Instagram

☺️ @idjolic 😍

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

Pročitajte još